استاندارد ارگانیک ملی ایران

استاندارد ارگانیک ملی ایران (استاندارد 11000) اولین گام در ایجاد هماهنگی بین‌المللی برای الزامات مربوط به تولید، بازاریابی، بازرسی و ضرورت برچسب‌گذاری محصولات ارگانیک می‌باشد. در حوزه تدوین استانداردهای روش تولید ارگانیک و چگونگی پیاده سازی آنها هنوز تجربیات کافی وجود ندارد.
از این رو اصول تولید محصولات ارگانیک، آماده‌ سازی، نگهداری، حمل و نقل، برچسب‌ گذاری و بازاریابی و همچنین مواد اولیه مجاز برای حاصلخزی و بهبود خاک، کنترل آفات و بیماری، بیماری‌های گیاهی، افزودنی‌های غذائی و مواد کمک فرآیند در استاندارد ارگانیک ملی ایران درنظر گرفته شده است. این استاندارد برای فرآورده‌های زیر که دارای برچسب " مواد غذایی ارگانیک یا زیستی " می‌باشد، کاربرد دارد:
الف) گیاهان یا محصولات گیاهی، دام‌ و فرآورده‌های دامی فرآوری نشده
ب) محصولات گیاهی و دامی فرآوری شده حاصل از فرآورده‌های بند الف برای مصارف انسان و خوراک دام.

کالا در حال حاضر موجود نمیباشد.ایمیل خود را وارد نمایید، زمانی که کالا در دسترس باشد به شما اطلاع میدهیم.